miércoles, 28 de abril de 2010

Viatge a Carcassonne

Què dir del nostre viatge a Carcassonne??  Per a alumnes i professores, ha estat una experiència fantàstica ; el temps ha estat magnífic, i els llocs i paisatges, per a alguns dels xiquets, un meravellós descobriment.
El nostre Hotel (Le Terminus) ens agradà molt, ... potser el primer contacte vertader amb la llengua francesa per a alguns fou el fet de demanar la clau de l’habitació “Trois-cent trente-huit, s’il vous plaît, - merci!-“.
Els horaris francesos han estat, al principi sobretot, un xicotet inconvenient però finalment no els costà massa habituar-se a aquesta “exòtica” característica dels nostres veïns europeus. Desdejuni a les 7 del matí un diumenge? Pas de problème! ... i per la vesprada, quan en València estaven berenant, nosaltres estàvem sopant (es feu famosa la frase “són les 5 ... , anem a fer tard per al sopar !!)
El que més va agradar fou en general, els crêpes, per suposat, i desprès la Cité Médiévale de Carcassonne (on es refugiaren els Càtars), i el passeig en barca pel Canal de Midi (Toulouse), així com el château de Foix, la via Domitia que els romans ens deixaren a Narbona, l’església de Rennes-le Château, i tantes i tantes coses que recordarem tots ...
C’était vraiment fantastique! Els alumnes ja pensen en el proper viatge !!



Viaje a Carcassone

No hay comentarios: