jueves, 25 de marzo de 2010



Llegir mes




Es tracta d’una consulta popular al centres públics sobre la política educativa del govern valencià per al proper 6 de maig i que trobareu explicada als documents que teniu als links més avall. A més de poder descarregar-vos el cartell a la pàgina web.
Aquesta campanya , una vegada més està recolzada per tots els partits polítics de l’oposició i estan preparant mocions als ajuntaments i un projecte no de llei a les Corts Valencianes.
Aquesta iniciativa que volem portar endavant, naix de la necessitat de no deixar passar el temps i veure com la Conselleria d’Educació cada vegada es fa mes repressiva i no atén a la demanda de la societat.
La consulta popular que volem dur endavant i com no pot ser d’altra manera, necessita de la vostra ajuda, som les AMPAs , els claustres i com no els consells escolar dels centres qui han de demostrar que volem ser escoltats  en totes les nostres propostes i al·legacions. A través de taules  de votació organitzades a les portes del centre, cal que la comunitat educativa conteste si està d’acord amb que hi haja un canvi en la política educativa de la Conselleria d’Educació.

No hay comentarios: